“Sæt ild til en ildsjæl
med information og tillid.”

– Peter Ib Hansen

Foredrag

Sådan tiltrækker og fastholder I de frivillige

– kodeordet er trivsel og kærlighed.

Målgruppe

Ledere og mellemledere på festivaler, spillesteder, i idrætsforeninger og kommuner.

I dette foredrag får I et hav af erfaringer og konkrete anvisninger fra mig, Peter Ib Hansen, der gennem 39 år har været organizer og opstillings- og nedtagningskoordinator på Smukfest. I får indsigter fra en, der har været med på hele rejsen – fra start til slut.

Tag med på en rejse fra 1983, og lær hvordan du kan skabe din egen stærke frivilligkultur

Jeg giver et unikt og underholdende indblik i et forløb fra 1983 til 2022 på et event, der er blevet båret af frivillige hænder. Hør, hvordan der er blevet skabt en frivilligkultur, der er så stærk, at frivillige har svært ved at trække sig for at give plads til nye og yngre kræfter.

Få en klar forståelse for, hvad de frivillige tiltrækkes af, hvad der får dem til at springe til og ikke mindst, hvad der får dem til at blive i foreningen og være trækplaster for andre frivillige. Hvad synes de frivillige er vigtigt, og hvad synes de er knap så vigtigt. Nøgleordene i dette foredrag er trivsel og kærlighed.

Det tager I med fra foredraget om frivillige

Jeg byder hverken på svære formler eller akademiske teorier, kun selvlærte teknikker, som har vist sig at virke i praksis. Jeg giver mine deltagere de redskaber, der skal til, hvis man skal kunne tiltrække frivillige og fastholde dem i årevis.

Selvom det udefra godt kan se ud som om, at de frivillige hænger som løse bogfrugter på bøgetræerne i Skanderborg, så er det langt fra tilfældet. Og ligesom alle andre steder skal man også i Skanderborg følge regler og lovgivning, ligesom man skal sikre, at holdet af frivillige i 2022 står lige så stærkt, som det gjorde for to år siden, inden Covid-19 blev en del af hverdagen.

DanishEnglishGermanGreekItalianPortugueseSpanish
error: Content is protected !!